Navarro lidera la victòria del Regal Barça davant el Cajasol al Palau (76-67)

El Regal Barça continua amb la bona ratxa de resultats en sumar la cinquena victòria a l'ACB. L'equip blaugrana, però, no ho ha tingut gens fàcil per superar aquest diumenge el Cajasol al Palau (76-67). Els de Xavi Pascual han començat bé i al descans dominaven el marcador amb 12 punts de diferència (42-30). A la represa, però, els sevillans han aprofitat els dubtes i les nombroses pèrdues de pilota del seu rival per escurçar distàncies. Al final, però, l'aportació d'un magistral Navarro i un parcial de 10-0 han acabat sentenciant el partit.

El Regal Barça continua amb la bona ratxa de resultats després de vèncer el Cajasol al Palau. L'equip andalús ha començat molt seriós i no ha deixat que els blaugrana juguessin còmodes. Després d'un primer període força igualat, els catalans s'han despertat en el segon. L'entrada de Joan Carles Navarro, que havia estat dubte fins a última hora, ha revolucionat els seus companys, que han arribat al descans amb 42-30 a favor, tot i no mostrar la seva millor versió.

A la represa, un bon Cajasol ha aprofitat els dubtes i les moltes pilotes perdudes d'un desconegut Regal Barça per escurçar distàncies. Només un revulsiu Roger Grimau ha evitat el desastre al final del tercer quart (59-53). Llavors, quan més el necessitava l'equip, ha tornat a aparèixer Joan Carles Navarro, que amb dos triples consecutius ha estat l'artífex d'un parcial favorable per als culers de 10-0 que ha acabat per ensorrar les esperances dels sevillans. Navarro i Grimau han estat els màxims anotadors del Barça amb 13 punts, mentre que pel Cajasol ha estat Savanovic, amb 19.