Navarro lidera el Barça Regal en la victòria contra el Caja Laboral (97-89)

Joan Carles Navarro (31 punts, 10 assistències i 42 de valoració) ha liderat el Barça Regal en el triomf per 97-89 contra el Caja Laboral en un partidàs al Palau Blaugrana. Victòria important per als de Xavi Pascual en la seva lluita per assegurar la primera posició de la fase regular de la Lliga Endesa.

Barça Regal i Caja Laboral s'han desafiat a un duel anotador. Els blaugrana han dominat des de l'inici i guanyaven 27-17 al final del primer quart. Però els d'Ivanovic han venut cara la seva pell i a remolc d'un gran Maciej Lampe (31 punts) han anat llimant diferències en el marcador. Al descans, 46-42 favorable als de Pascual.

Bona direcció de Marcelinho Huertas (17 punts i 5 assistències) i bona feina sota les cistelles de Boni Ndong (14 punts i 5 rebots) i Erazem Lorbek (21 punts i 5 rebots). El Barça Regal ha vorejat la perfecció, però els vitorians (tot i les absències per lesió de Prigioni i San Emeterio) són un rival dur i han arribat a posar-se al davant (76-77) amb un triple de Teletovic.

Set punts consecutius de Navarro i dos triples de CJ Wallace han tornat a posar els catalans al davant, un lideratge que ja no han abandonat fins al final del partit.