Bàsquet

Navarro i Perpergoglu apel·len a millorar en defensa per tenir opcions de sumar el segon triomf al Palau

El capità del Barça Lassa i l'aler grec, heroi en el primer partit de la final, han insistit que el Reial Madrid no pot tornar a anotar 99 punts. Satoransky s'ha entrenat amb normalitat i s'espera que pugui estar a punt per jugar

Actualitzat

El Barça Lassa de bàsquet encara assaboreix la victòria en l'últim sospir d'ahir en el primer assalt del "play-off" final de la Lliga Endesa contra el Reial Madrid, amb una cistella "in extremis" de Perperoglu que va fer esclatar el Palau. Tomas Satoransky, que ahir va demanar el canvi a tres minuts per al final, avui s'ha entrenat amb normalitat. Caldrà veure, però, en quin estat físic arriba al segon partit, demà. I també quin paper tindrà Carlos Arroyo, possible recanvi per a Satoransky, però que ahir no va jugar ni un minut.

El que sí que tenen clar els blaugranes és que no volen haver de tornar a fer 100 punts per guanyar. "Que no facin 99 punts és bastant important, si ens fiquen tants punts guanyar un altre partit serà molt complicat. La seva línia exterior i sobretot Carroll ens ha fet molt de mal. També haurem de controlar molt bé Lull i en general a tot el col·lectiu", ha explicat Navarro.

"Mai se sap com serà el guió del partit i, si surt com el d'ahir, esperem que el resultat sigui el mateix (100-99). Però nosaltres volem que no es corri tant. A ells els agrada fer punts ràpids, aprofitar la seva intuïció defensiva, robar pilotes i córrer al contraatac, i nosaltres el que volem és controlar el partit", ha afegit el capità blaugrana.

Stratos Perperoglou, l'heroi del primer partit, ha recordat que el Reial Madrid és "un equip molt fort" que sortirà a per totes i que no pot tornar a anotar 99 punts. "Hem de millorar per fer una gran defensa", ha insistit.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut