Bàsquet

Navarro és baixa d'última hora contra el Fenerbahçe per una sobrecàrrega als isquiotibials (Esport3, 19.00)

El Barça de bàsquet s'enfrontarà al Fenerbahçe, un dels equips més potents de l'Eurolliga, amb la baixa d'última hora de Joan Carles Navarro per una sobrecàrrega als isquiotibials de la cuixa esquerra. El partit, que oferiran el canal Esport3 i el web Esport3.cat a partir de les set del vespre, correspon a la segona jornada de la segona fase de la competició, l'anomenat Top 16.

Actualitzat

El Barça de bàsquet s'enfrontarà al Fenerbahçe, un dels equips més potents de l'Eurolliga, amb la baixa d'última hora de Joan Carles Navarro per una sobrecàrrega als isquiotibials de la cuixa esquerra. El jugador de Sant Feliu feia dies que sentia molèsties i en l'entrenament matinal previ al matx no ha tingut bones sensacions, motiu pel qual s'ha decidit que no jugui per precaució. El partit, que oferiran el canal Esport3 i el web Esport3.cat a partir de les set del vespre, correspon a la segona jornada de la segona fase de la competició, l'anomenat Top 16.

Els blaugranes busquen crèdit fora del Palau en el primer viatge d'aquesta segona fase de la competició. El Barça no ha guanyat a les pistes més difícils: Moscou, Istanbul, Madrid i Vitòria. Necessita més caràcter i més instint per forjar una victòria que doni confiança a l'equip i al projecte. Xavi Pascual té molt clar què li falta al Barça per arribar al seu màxim nivell i ha reconegut que al seu equip li falta guanyar un partit a la pista d'un gran per agafar credibilitat.

El Barça torna a l'Ulker Sports Arena, on va perdre de cinc (75-70) a la lliga regular. L'equip d'Obradovic busca guanyar el primer partit després de perdre a la primera jornada contra l'Olympiacos. Els jugadors de Xavi Pascual van jugar el millor primer quart de la temporada, 35 a 15, contra el Fenerbahçe al Palau, i van acabar guanyant el partit de 13. A Istanbul, d'inici, han d'apujar el llistó mental i físic en un partit per recuperar la credibilitat després de perdre en els últims dos desplaçaments de la Lliga Endesa contra dos equips del Top 16.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut