Segona Divisió

Nauzet fa un recital de parades i salva un punt per al Sabadell davant un Vila-real més incisiu (0-0)

El porter canari del Sabadell Nauzet ha tingut una d'aquelles actuacions estel·lars que segur que sempre recordarà. Ho ha parat tot: per sota, a mitja alçada i per alt. Els jugadors del Vila-real han acabat desesperats davant la demostració de reflexos i seguretat del porter arlequinat, que ha permès al Sabadell aconseguir el segon empat consecutiu a la Lliga. El menys positiu: la falta d'arribada dels homes de Carreras, que encara no han fet cap gol aquesta temporada.

El porter canari del Sabadell Nauzet ha tingut una d'aquelles actuacions estelars que de ben segur sempre recordarà. Ho ha parat tot: per sota, a mitja alçada i per alt. En total han estat set intervencions de molt mèrit. Els jugadors del Vila-real han acabat desesperats davant la demostració de reflexos i seguretat del porter arlequinat, que ha permès el Sabadell aconseguir el segon empat consecutiu a la Lliga.

El menys positiu, el mal estat del terreny de joc (hi ha hagut una plaga de fongs) i la falta d'arribada dels homes de Carreras, que encara no han fet cap gol aquesta temporada. Abraham Paz ha tingut l'única ocasió clara dels locals, a la segona part.