Natxo González i Vicente Moreno s'han fet la tradicional fotografia abans del derbi entre el Reus i el Nàstic de diumenge (cfresudeportiu.com)
Futbol

Natxo González i Vicente Moreno es fan la tradicional fotografia abans del derbi Reus-Nàstic de diumenge

Serà el tercer derbi del Camp de Tarragona que enfronta els dos entrenadors

Actualitzat

L'entrenador del Reus, Natxo González, i el del Nàstic de Tarragona, Vicente Moreno, s'han trobat per fer-se l'habitual fotografia d'entrenadors abans d'un derbi, i és que aquest diumenge, per primer cop a la història, hi haurà un duel entre els dos equips més importants del Camp de Tarragona a la divisió de plata. Mai abans, Reus i Nàstic s'havien vist les cares en una categoria tan alta, això sí, González i Moreno ja són vells coneguts i és que ja han viscut dos derbis en el passat.

L'escenari per a la fotografia ha estat el mateix que el de diumenge, l'Estadi Municipal de Reus, i la sintonia entre els dos entrenadors ha estat total des del primer moment, una imatge de 'fairplay' que esperen que es traslladi als jugadors i, especialment, a les respectives aficions.

Això sí, un derbi és un derbi, i això tant Natxo González com Vicente Moreno ho tenen molt clar:

L'entrenador del Reus ha admès que no estan treballant res d'excepcional de cara al partit de diumenge, que mantenen les seves rutines en els entrenaments, tot i que "el partit és especial per tot el que l'envolta". En un terreny personal, González també ha confessat que vol sortir victoriós perquè, en els anteriors precedents, Moreno i el seu Nàstic sempre han acabat superant els reusencs. En tot cas, per sobre de tot, l'entrenador roig-i-negre vol que el partit sigui "una festa i que la gent el gaudeixi. El respecte ha d'estar per sobre de tot".

Vicente Moreno, per la seva banda, ha reconegut els mèrits que està fent el Reus amb el brillant inici de temporada i resta importància a la mala ratxa de les tres últimes jornades, en què han encadenat tres derrotes. L'entrenador dels granes, però, no amaga que té "il·lusió per guanyar, perquè seria una victòria de prestigi". Mirant el futur, Moreno es mostra optimista i apunta que "seria un somni viure un Reus-Nàstic a Primera Divisió".

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut