Bàsquet

Nathan Jawai es perdrà el que queda de temporada per una ruptura al tendó peroneal del peu dret

Després de la desfeta contra el Madrid en la Final Four de bàsquet i de viure aquest dissabte una trista jornada de reflexió a Londres, el Barça juga aquesta tarda a les 6 la final de consolació. Les males notícies pel Barça, però, no s'acaben amb la derrota davant el Madrid. El pivot australià Nathan Jawai ja no jugarà més partits amb el Barça Regal aquesta temporada a conseqüència d'un trencament del tendó peroneal lateral, segons ha informat el club blaugrana. Als de Xavi Pascual, els queda el tràngol d'aquest partit previ a la gran final, contra el CSKA de Moscou (a les 6 en directe per Esport3). A les 21 h es jugarà la final entre el Reial Madrid, i el vigent campió, l'Olympiacos.

Actualitzat
Després de la desfeta contra el Madrid en la Final Four de bàsquet i de viure aquest dissabte una trista jornada de reflexió a Londres, el Barça juga aquesta tarda a les 6 la final de consolació. Les males notícies pel Barça però no s'acaben amb la derrota davant el Madrid. El pivot australià Nathan Jawai ja no jugarà més partits amb el Barça Regal aquesta temporada a conseqüència d'un trencament del tendó peroneal lateral, segons ha informat el club blaugrana.

El Barça afegeix que aquesta setmana se li faran noves proves mèdiques per determinar el tractament que se li aplicarà per solucionar el trencament. El jugador va caure lesionat en el partit davant de la Penya, va poder jugar només uns minuts a la final de divendres i amb prou feines, coix, va poder ajudar els companys per superar el Reial Madrid.

La baixa de Jawai és un cop dur per a l'equip blaugrana que fa unes setmana ja va perdre per a tota la temporada un dels seus jugadors més en forma, Pete Mickeal.
El club es planteja fitxar un substitut per als "play-off", però no podran ser jugadors que juguin a la Lliga Endea ni a l'NBA amb contracte vigent.

Als de Xavi Pascual els queda el tràngol d'aquest partit previ a la gran final, contra el CSKA de Moscou (a les 6 en directe, per Esport3). A les 21 h es jugarà la final entre el Reial Madrid i el vigent campió, l'Olympiacos, que també es podrà seguir íntegre per Esport3.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut