Nasser al-Khelaifi, president del PSG
Futbol internacional

Nasser al-Khelaifi: "Neymar serà jugador del PSG al cent per cent l'any que ve"

El president del PSG assegura que el crac brasiler es quedarà al conjunt francès la temporada vinent i culpa l'àrbitre de la derrota del seu equip al Bernabéu

Actualitzat

El president del París Saint-Germain, Nasser al-Khelaifi, ha considerat després de perdre 3-1 davant el Reial Madrid en l'anada de vuitens de final de la Lliga de Campions que el resultat "no ha estat just" i ha pronosticat que el partit de tornada serà" molt dur" per a l'equip blanc.  

"El resultat no ha estat just. Hem jugat millor a la segona part i hem tingut les nostres oportunitats de marcar però hem comès errors (...) i també hi ha hagut errors de l'àrbitre que ens han costat molt", ha explicat en declaracions a Bein Sports.
   
Al-Khelaifi ha apostat per pensar en els 90 minuts del partit de tornada, que jugaran al seu estadi i davant la seva afició, on intentaran "fer-ho tot per poder remuntar aquest partit i arribar a quarts de final".
   
Finalment, preguntat pel futur de Neymar al conjunt francès després dels rumors d'un possible interès pel Reial Madrid, ha respost contundentment que el jugador brasiler "serà jugador del PSG al cent per cent l'any que ve".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut