Nasser al-Khelaifi ha trencat el seu silenci sobre el futur de Neymar
Barça

Nasser al-Khelaifi: "Neymar és jugador del FC Barcelona i respectem els contractes signats"

El president del París Saint-Germain ha assegurat en una entrevista a la televisió del Marroc Medi 1 TV que el brasiler és una estrella mundial, però que a dia d'avui segueix sent jugador del club blaugrana

Actualitzat

El president del París Saint Germain, el xeic Nasser Al-Khelaifi, ha sortit al pas de les informacions que situen Neymar al club parisenc i ha assegurat que l'entitat que presideix respecta sempre tots els contractes signats pels jugadors amb altres clubs i que, avui en dia, Neymar encara és jugador del Barça.

"Crec que això és una mica precipitat. Avui en dia, Neymar és un jugador del FC Barcelona i ja veurem què passa amb ell. Respectem tots els contractes signats amb altres clubs i jugadors. Jo prefereixo no parlar sincerament d'això ara. Espero parlar en un altre moment. I prefereixo no donar cap percentatge, cada cosa al seu temps", ha assegurat.

Al-Khelaifi va fer aquestes declaracions en el decurs d'una entrevista concedida dissabte passat a la televisió del Marroc "Medi 1 TV", i en la qual va lloar el davanter brasiler, de qui va dir que és una estrella mundial, però que juga al Barça. "Neymar és una estrella mundial. Però repeteixo, és un jugador de FC Barcelona avui. Ser una estrella no és només una qüestió de nom o reputació, és també pel joc practicat. L'ambició del PSG és la de comptar amb grans jugadors reconeguts a tot el món per augmentar la reputació del club i donar als jugadors i l'entrenador el nivell que s'espera aconseguir", ha afegit.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut