Futbol

Nasser al-Khelaifi: "Neymar es quedarà al PSG al 2000%"

El president del PSG vol tallar els rumors que apunten a la marxa del brasiler cap al Reial Madrid amb una frase que a Barcelona resulta familiar

Actualitzat

Per segon estiu consecutiu, Neymar sembla que serà el nom propi en el mercat de fitxatges. Acabi quedant-se al París Saint-Germain o marxant, el davanter brasiler ja comença a acaparar titulars a la premsa esportiva que generalment el vinculen amb una marxa al Reial Madrid. Nasser al-Khelaifi, president del club francès, ha volgut sortir al pas dels rumors i ha fet servir una frase que a Barcelona sona familiar.

"Neymar té contracte amb nosaltres i es quedarà a París al 2000%", va comentar Al-Khelaifi. Una frase molt similar -afegint-hi un zero- a la que va pronunciar el vicepresident del Barça Jordi Mestre, quan s'havia començat a rumorejar la marxa del brasiler del Barça, l'estiu passat. Dies després, Neymar deixava el club blaugrana en direcció a París a canvi de la xifra rècord de 222 milions d'euros. El temps dirà si les paraules d'Al-Khelaifi són premonitòries o no.

 

ARXIVAT A:
Neymar
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut