Motor

Nasser Al-Attiyah i el català Armand Monleón abandonen el Dakar després d'un accident

El subcampió de l'any passat no ha pres la sortida avui després de tenir un accident ahir en la tercera etapa del Ral·li Dakar. I el motard català ha hagut de ser evacuat després de tenir un accident en el quilòmetre setanta de la quarta etapa

Actualitzat

El subcampió de l'any passat no ha sortit en l'etapa d'avui. Després de perdre una roda en la tercera etapa i de cedir en meta més de dues hores, el qatarià ja no podrà optar a la victòria final. Era un dels favorits en la modalitat de cotxes. La tercera etapa del Dakar es va disputar entre les localitats de San Miguel de Tucumán i San Salvador de Jujuy, al nord de l'Argentina, en un recorregut de 780 quilòmetres, amb 364 de cronometrats.    

El Toyota Hilux del qatarí va xocar contra una roca al tram final de l'especial de dimecres i va perdre una roda. Amb molt enginy, carregant amb pedres el capó del cotxe per fer de contrapès, va aconseguir arribar al bivac. Però aquest matí no ha pogut sortir, perquè els desperfectes del seu Toyota eren irreparables.

Ara l'equp Toyota es queda amb el català Nani Roma com a principal competidor en la categoria de cotxes.

El motard català Armand Monleón cau

El pilot de la fundació AMV ha patit una caiguda important durant la quart etapa. L'accident s'ha produit al quilometre setanta. El pilot està conscient però l'organitzaciò l'ha hagut d'evacuar amb helicòpter per rebre assistència mèdica. Així que no podrà prendre la sortida en la seva segona participació al Dakar.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut