Nasser al-Attiyah eixampla distàncies a la general a la penúltima etapa del Ral·li del Marroc
Motor

Nasser al-Attiyah amplia el marge en el liderat del Ral·li del Marroc a la penúltima etapa

El pilot qatarià ha aprofitat uns problemes de Carlos Sainz per eixamplar distàncies

Actualitzat

Nasser al-Attiyah està disposat a donar-ho tot per imposar-se al Ral·li del Marroc, i la victòria a l'etapa d'ahir per part de Carlos Sainz va coure molt, per això, en la jornada d'avui, el qatarià ha sortit molt endollat per no concedir ni una dècima de segon al seu principal rival. Al-Attiyah ha estat el més ràpid amb diferència i eixampla el marge en la classificació general a gairebé 17 minuts.

El català Nani Roma ha aprofitat la lluita particular entre el qatarià i Carlos Sainz per esmunyir-se al segon lloc a l'etapa d'avui, al davant del madrileny, que ha acabat tercer per uns problemes en un punt de control. El de Folgueroles remunta un lloc a la general i entra en zona de podi conquerint el tercer lloc provisionalment.

En motos, la competició està més disputada, el fins avui líder, Toby Price, ha cedit la primera posició a la general al seu company d'equip, Sam Sunderland, que ha arribat segon després del guanyador de l'etapa, Matthias Walkner. Joan Pedrero ha fet el desè millor temps i cau a la novena posició de la general.

Anar al contingut