Futbol

Nasri revela que Pep Guardiola marca horaris en la vida sexual dels seus jugadors

El jugador francès ha revelat diverses pautes que Pep Guardiola imposa als seus jugadors, dins i fora dels entrenaments i dels partits

Actualitzat

Samir Nasri, el jugador cedit pel Manchester City al Sevilla, ha explicat alguns detalls de la seva experiència amb Pep Guardiola com a entrenador a les càmeres del programa televisiu 'L'Equipe du Soir'.

Sobre les pautes que el català imposa tant en els seus entrenaments com en les vides privades dels seus jugadors, Nasri ha confirmat la importància que Pep Guardiola dóna al pes dels seus jugadors: "Si peses 2,5 quilos més del compte, no pots entrenar-te amb el grup. Et prohibeix moltes coses en la teva alimentació". Però l'exentrenador del FC Barcelona va més enllà de la dieta: "Ens va dir que si havíem de tenir relacions sexuals havia de ser abans de la mitjanit per assegurar un bon descans". Segons Nasri, el català els va explicar que les lesions musculars de Leo Messi van desaparèixer quan va introduir aquesta mesura en la seva vida privada.

El francès ha revelat que en un primer moment va tenir diverses discussions amb el tècnic català: "Em va dir que era un desperdici diverses vegades, em va fer dubtar, però al final em vaig adonar que és un entrenador del màxim nivell". Després d'un mal inici, la relació entre Guardiola i Nasri es va reconduir i es van acabar entenent. En tot cas, el francès ha explicat que la decisió de marxar cedit al Sevilla va ser totalment seva i que ho va fer per assegurar-se la titularitat en un equip important, cosa que Guardiola no l'hi podia garantir al City.

 

 

Anar al contingut