Futbol

Nasri podria ser baixa contra el Barça als vuitens de la Champions per una lesió als isquiotibials

Samir Nasri s'ha fet una lesió muscular als isquiotibials i podria estar tres setmanes de baixa, amb la qual cosa no podria jugar contra el Barça el partit d'anada dels vuitens de final de la Lliga de Campions d'aquí a 20 dies a l'Emirates Stadium de Londres. El jugador francès s'ha lesionat durant el partit de la Copa Anglesa que el seu equip ha disputat contra el modest Huddersfield. El rival del Barça a la Champions ho ha passat malament per eliminar un Tercera Divisió. Un gol de penal del català Cesc Fàbregas quan faltaven quatre minuts pel final ha servit per trencar l'empat a un i evitar un "replay".

Actualitzat
Arsène Wenger es pot quedar sense un dels seus jugadors més en forma de cara a l'eliminatòria de vuitens de final de la Lliga de Campions contra el Barça. Quan falten només dues setmanes pel partit d'anada a l'Emirates Stadium de Londres, l'Arsenal podria afrontar aquest duel amb la baixa de Samir Nasri. El migcampista francès ha patit una lesió muscular als isquiotibials durant el partit de la Cup anglesa contra el modest Huddersfield de la Tercera Divisió i ha hagut de ser substituït pel txec Tomas Rosicky.

A falta de sotmetre's a més proves mèdiques, Nasri haurà d'estar un mínim de dues setmanes de baixa, motiu pel qual Wenger no s'ha mostrat massa optimista de poder comptar amb la seva ajuda de cara al partit contra el Barça del pròxim 16 de febrer.

A banda d'aquesta mala notícia, l'Arsenal ha hagut de suar de valent per eliminar el modest Huddersfield i classificar-se per a la cinquena ronda de la Copa. Els "gunners" han hagut de jugar amb deu des del minut 42 per l'expulsió de Squillaci però tot i estar en inferioritat numèrica s'han avançat amb un gol de Clarke en pròpia porta. Lee ha fet l'empat a un per als visitants i quan l'Arsenal semblava abocat al partit de desempat, Cesc ha evitat la gran sorpresa amb un gol de penal quan faltaven quatre minuts pel final.
Anar al contingut