Futbol

Nasri es recupera a temps per entrar en la convocatòria del Sevilla, que rebrà el Barça aquest diumenge

El migcampista francès ha escurçat el termini de recuperació de la lesió al bíceps femoral que es va fer la setmana passada a Gijón

Actualitzat

El migcampista francès Samir Nasri és la principal novetat en la convocatòria del Sevilla per rebre aquest diumenge el Barça, després d'haver escurçat els terminis de recuperació de la lesió al bíceps femoral esquerre davant dels seus desitjos de no perdre's aquesta trobada. Nasri, que es va lesionar fa una setmana a Gijón, ha estat tota la setmana en observació i no es preveia que pogués arribar al xoc contra els blaugranes, però el jugador cedit pel Manchester City ha accelerat la recuperació i ha entrat en una llista en la qual és baixa el central argentí Gabriel Mercado, sancionat.

Després d'un entrenament a la ciutat esportiva sevillista, el tècnic argentí del Sevilla, Jorge Sampaoli, ha donat la llista de divuit jugadors, en la qual l'únic canvi pel que fa a la de la victòria contra el Dinamo de Zagreb (4-0) en la Lliga de Campions és el retorn del mateix Nasri.

Els convocats són els porters Sergio Rico i Sirigu; els defenses Mariano, Carriço, Rami i Escudero; els migcampistes Kranevitter, Nasri, Iborra, Kiyotake, N'Zonzi, Correa, Oca, Vitolo, Sarabia i Franco Vázquez, i els davanters Vietto i Ben Yedder. Continua lesionat el central Nico Pareja, mentre que no ha estat citat, per decisió tècnica, el defensa Timothée Kolodziejczak.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut