Naoya Tomita va conquistar l'or a la prova dels 200 m braça als mundials de natació Dubai 2010 (Reuters)
Natació

Naoya Tomita, campió mundial de natació, sancionat per robar una càmera fotogràfica

El jutge ha condemnat el robatori del nedador japonès i li ha imposat una sanció d'un milió de wons, uns 830 euros. Els fets van succeir el passat mes de setembre mentre se celebraven els Jocs Asiàtics

Actualitzat

Naoya Tomita ha estat sancionat per un robatori d'una càmera fotogràfica mentre es disputaven els Jocs Asiàtics. El jutge ha condemnat els fets i li ha imposat una multa d'un milió de wons, uns 830 euros aproximadament. Les càmeres de l'organització dels Jocs van gravar un home que s'emportava una càmera que un fotògraf havia deixat al costat d'una piscina i la policia va identificar com a sospitós Tomita.

El nedador japonès, en la seva declaració, es va confessar culpable del delicte. Com a conseqüència, Tomita, a part de la sanció, va ser expulsat de la selecció japonesa de natació durant un any i mig.

En el seu palmarès, el japonès té dues medalles d'or en la mateixa prova, els 200 metres braça. Una la va conquistar als mundials de natació que es van celebrar a la ciutat de Dubai el 2010 i l'altra, als Jocs Asiàtics disputats a la ciutat xinesa de Guangzhou, el mateix any.

Anar al contingut