Ral·lis

Nani Roma no és autoritzat a prendre la sortida després de l'últim accident

El pilot osonenc es va saltar diversos punts de control per culpa de l'accident del dia anterior i l'organització no l'ha autoritzat a continuar en cursa.

Actualitzat

L'aventura al Dakar se li ha acabat a Nani Roma. L'organització de la prova no li ha deixat prendre la sortida en l'etapa d'aquest dijous, entre Salta i Termas de Río Hondo, després que ahir es va saltar diversos controls de pas per culpa d'un accident.

Les fortes pluges van provocar un esvoranc que no estava previst a la ruta de l'especial d'ahir. El cotxe hi va caure de ple, i va fer fins a tres voltes de campana que van causar greus desperfectes al vehicle. Nani Roma i el seu copilot, Michel Perin, en van sortir il·lesos.

Tot i haver treballat de valent, primer per arribar al final d'etapa i després, perquè els mecànics arreglessin durant la nit els desperfectes del Mini, ha arribat la negativa de l'organització. Per tant, el Dakar es queda sense campió en la modalitat de cotxes.  

 "És una pena acabar d'aquesta manera perquè m'hagués agradat arribar a Buenos Aires després del que hem passat "ha lamentat el pilot català. "El meu equip ha estat treballant molt dur tota la nit per poder sortir, però l'organització no ens ha deixat ", ha afegit el vencedor de la prova el 2004 a motos i el 2014 en cotxe
 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut