El Mini X-Raid de Nani Roma (EFE).
El Mini X-Raid de Nani Roma (EFE).
Motor

Nani Roma i Gerard Farrés, líders a la Baja Aragón al final de la primera de les dues etapes de la prova

Joan "Nani" Roma es manté líder de la Baja Aragón en la categoria de cotxes, amb 1 minut i 53 segons d'avantatge sobre el finlandès Mikko Hirvonen. Més clara és la diferència al seu favor de Gerard Farrés en motos. El manresà li treu més de vuit minuts al segon.

Actualitzat

Joan "Nani" Roma es manté líder de la Baja Aragón en la categoria de cotxes, després d'haver-se'n completat aquest dissabte la primera etapa de la competició i divendres el pròleg. El pilot de Folgueroles, amb un Mini, té 1 minut i 53 segons d'avantatge sobre el finlandès Mikko Hirvonen i poc més de 3 minuts respecte a Orlando Terranova, mentre que el qatarià Al-Attiyah ha hagut d'abandonar per un problema mecànic.

Gerard Farrés afrontarà l'última etapa de la Baja Aragón com el gran favorit al triomf final en la categoria de motos. El manresà ha superat sense problemes els tres trams cronometrats del dia i té 8 minuts i 20 segons d'avantatge respecte al segon, el pilot de la Garriga Marc Guasch, i 11:54 respecte al tercer, Marc Solá. Laia Sanz, que està provant la moto que farà servir en el ral·li Dakar, ha acabat sisena aquesta primera etapa i es troba en la classificació a 36 minuts del líder.

Anar al contingut