Ral·li Dakar

Nani Roma guanya la tercera etapa en cotxes i desbanca Peterhansel com a nou líder de la general al Dakar

Nani Roma és el nou líder del Ral·li Dakar en la categoria de cotxes després de guanyar la tercera etapa, entre les localitats argentines de San Rafael i San Luis. En la categoria de motos, victòria del castellonenc Joan Barreda, que es consolida en la primera posició, seguit per Cyril Despres i Marc Coma.

Actualitzat

El català Nani Roma ha guanyat la tercera etapa del Dakar, disputada entre les localitats argentines de San Rafael i San Juan, i a més s'ha situat com a nou líder de la classificació general de cotxes. Roma, al volant d'un Mini, s'ha imposat a la línia d'arribada amb gairebé un minut d'avantatge sobre el polonès Krzysztof Holowczyc i s'ha beneficiat dels problemes de Stephane Peterhansel, que ha cedit més de 28 minuts a la classificació. Ara, Roma té 9 minuts i 6 segons d'avantatge sobre l'argentí Orlando Terranova i 10 clavats sobre el qatarià Nasser al-Attiyah, que té com a copilot al català Lucas Cruz. Per la seva banda, Peterhansel cau fins a la cinquena posició, a 24.08 del líder.

Barreda es referma en el liderat

Joan Barreda ha refermat el seu liderat en la categoria de motos després de sumar la segona victòria en tres etapes disputades. El pilot castellonenc d'Honda s'ha imposat amb 4 minuts i 41 segons d'avantatge sobre Cyril Despres i més de 7 minuts respecte a Marc Coma, tercer de la jornada. Barreda amplia d'aquesta manera el seu coixí a la classificació general i ara disposa de 13:04 d'avantatge sobre Despres i 13:58 sobre Coma, els seus dos màxims rivals en la lluita a la victòria final.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut