Ral·li Dakar

Nani Roma guanya la tercera etapa en cotxes del Dakar, mentre que Marc Coma es perd i ja no és líder

Etapa desgraciada per a Marc Coma, que ha perdut més de 13 minuts respecte a Cyril Despres, el nou líder de la general. El pilot d'Avià ha confós la ruta dels cotxes i els camions amb la de les motos, després de passar pel tercer punt del control, en el quilòmetre 163 de l'especial entre San Rafael i San Juan. Coma ha arribat a fer 9 quilòmetres pel camí equivocat abans de corregir i fer marxa enrere. En canvi, Nani Roma ha guanyat l'etapa en cotxes. Així, el català amb el seu Mini, escala places en la classificació i es col·loca quart de la general.

Actualitzat
Cyril Despres es converteix en el líder del ral·li, amb un avantatge de 10:02 sobre Coma, que és segon, i a més de 17 minuts sobre David Casteu, tercer. En aquesta tercera etapa, ha seguit Despres l'holandès Frans Verhoeven (Sherco).

En cotxes, el polonès Krzysztof Holowczyc és el nou líder, que en la tercera etapa ha arribat segon darrere de Nani Roma. El català ha tret 1:09 i gairebé un minut i mig al qatarí Nasser al-Attiyah (Hummer), que ha estat tercer. El francès Stephane Peterhansel (Mini), que abans de l'etapa era líder de la general, només ha pogut ser sisè, a més de sis minuts del guanyador.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut