Motor - Dakar

Nani Roma es queda gairebé sense opcions de revalidar el Dakar en la primera etapa

Problemes mecànics en el seu Mini han obligat Nani Roma a ser remolcat fins a la meta per completar la primera etapa del Dakar 2015. En motos, Marc Coma ha estat tercer, en una jornada de 174 quilòmetres cronometrats.

Actualitzat
Nani Roma no ha pogut començar pitjor la defensa del títol del Ral·li Dakar. El Mini del pilot de Folgueroles ha tingut greus problemes mecànics en la primera etapa de la prova i ha hagut de ser remolcat pel camió d'assistència fins a la línia de meta. Roma, doncs, diu pràcticament adéu a les seves possibilitats de revalidar el triomf al ral·li a les primeres de canvi.

L'etapa, de 174 quilòmetres cronometrats entre Buenos Aires i Villa Carlos Paz, a l'Argentina, se l'ha adjudicada Naser Al Atiyah. El pilot de Qatar ha arribat amb 22 segons d'avantatge sobre l'argentí Orlando Terranova i més d'un minut respecte al nord-americà Gordon Robby. Carlos Sáinz ha estat vuitè, a més de dos minuts d'Al Atiyah.

Més sort en motos

En dues rodes, les coses han anat més bé per a Marc Coma, que ha aconseguit la tercera posició en l'etapa inicial, a 1 minut i 12 segons del britànic Sam Sanderland. El pilot d'Avià ha tret mig minut al seu màxim rival, Joan Barreda. Laia Sanz ha entrat en una magnífica 17a posició, a 4'46" del primer.

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut