Ral·li Dakar

Nani Roma és el més ràpid a la cinquena etapa del Dakar i recupera el liderat, en cotxes

Nani Roma ha guanyat la cinquena etapa del Dakar, entre Chilecito i San Miguel de Tucumán i, per tant, recupera el liderat, en cotxes, després que dimecres li prengués Carlos Sainz. Precisament el pilot madrileny i el qatarià Nasser al-Attiyad han estat penalitzats amb una hora per saltar-se un punt de control. Al-Attiyad, que era segon a la general, baixa fins a la cinquena plaça i cedeix la seva posició de privilegi a l'argentí Orlando Terranova.

Actualitzat

Nani Roma ha guanyat la cinquena etapa del Dakar, entre Chilecito i San Miguel de Tucumán i, per tant, recupera el liderat, en cotxes, després que dimecres li prengués Carlos Sainz.

Roma ha fet volar el seu Mini, i només Giniel De Villier, a quatre minuts, l'ha pogut seguir de prop. Nasser al-Attiyah ha perdut 21 minuts i Stéphane Peterhansel, 23 minuts. Al-Attiyah era segon a la general, a 26 minuts i 28 segons de Roma, però ha estat penalitzat amb una hora per saltar-se un punt de control i ha baixat fins a la cinquena plaça, a 1 hora i 26 minuts del català. D'aquesta manera, Al-Attiyad cedeix la seva posició de privilegi a l'argentí Orlando Terranova, segon a 31 minuts i 46 segons del líder.

Carlos Sainz, amb problemes mecànics greus, ha arribat en onzena posició, ha perdut més d'una hora i s'ha enfonsat a la general, ja que ara és sisè. El madrileny també ha tingut problemes de navegació.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut