Ral·li Dakar

Nani Roma cedeix 23 minuts en la penúltima etapa del Dakar i perd el tercer lloc a la general

Nani Roma ha perdut la tercera posició de la classificació general de cotxes del Dakar. Quan falta només una etapa, és a onze minuts del podi, que ara ocupen Peterhansel, De Villiers i Novitski. En motos, el xilè "Chaleco" López ha guanyat la penúltima etapa, amb un avantatge de cinc minuts i mig sobre el líder, Cyril Despres. El català Pedrero ha estat quart i continua cinquè de la general.

Actualitzat
Nani Roma ha perdut la tercera posició de la classificació general de cotxes del Dakar. El català ha cedit més de 23 minuts aquest divendres i ha estat onzè, a gairebé quinze minuts de Novitski. Quan falta només una etapa, és a onze minuts del podi, que ara ocupen Peterhansel, De Villiers i Novitski. 

Peterhansel ha esta setè i és el virtual campió del Dakar, amb un avantatge de 44 minutos i 28 segons sobre el segon, el sud-africà Giniel De Villiers.

En motos, "el Chaleco" López ha guanyat la penúltima etapa del Dakar, disputada entre Copiapó i La Serena. El Chaleco li ha tret 5 minuts i 25 segons al francès Cyril Despres, líder a la general, i més de catorze minuts al portuguès Ruben Faria. Tot i aquesta diferència, el xilè no ha pogut escalar fins a la segona posició de la general, ja que va ser penalitzat amb 15 minuts per canviar el motor després de patir un averia en el transcurs de l'etapa.

A l'espera de l'última etapa, una jornada cronometrada de 111 quilòmetres, Cyril Depres manté el liderat seguit del seu motxiller Ruben Faria. El català Pedrero ha estat quart i continua cinquè de la general.



NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut