Nani Guiu
Nani Guiu ha dirigit una etapa històrica en el waterpolo femení del CN Sabadell
Waterpolo

Nani Guiu no seguirà dirigint el CN Sabadell de waterpolo femení

El tècnic deixa el club després de deu anys, en els quals ha guanyat quatre Copes d'Europa i nou Lligues; David Palma el substituirà en el càrrec

Actualitzat

Nani Guiu no seguirà al capdavant del primer equip femení de waterpolo del CN Sabadell. Ha estat la mateixa entitat que ha decidit prescindir dels serveis de Guiu com a entrenador, tot i que encara té un contracte que el lliga al club, i podria seguir treballant-hi amb un altre càrrec.

L'anunci s'ha fet aquest mateix divendres, alhora que s'ha donat el nom del nou entrenador: un home de la casa, David Palma, el fins ara secretari tècnic de la secció. L'entitat també ha presentat Xavi Balaguer com a nou director esportiu. Balaguer ja havia estat vinculat al club com a waterpolista i com a nedador.

Guiu deixarà el Sabadell amb 53 anys, i n'ha passat deu com a entrenador de l'equip que s'ha convetit en un dels dominadors del waterpolo femení europeu. Ha tingut a les seves ordres almenys dues generacions de jugadores excepcionals, com Jennifer Pareja, les germanes Anni i Clara Espar, Maica GarciaMati OrtizLaura EsterPilar Peña i Judith Forca, entre moltes altres internacionals.

El seu palmarès en aquest període reuneix quatre Copes d'Europa, tres Supercopes d'Europa, nou Lligues espanyoles, nou Copes de la Reina i vuit Supercopes d'Espanya.

Anar al contingut