Naldo, durant la roda de premsa d'aquest divendres
Espanyol

Naldo: "Depenem de nosaltres i no podem tenir por"

El central blanc-i-blau confessa que el vestidor mira cap avall, però insisteix que "guanyant un o dos partits ja tenim la tranquil·litat"

Actualitzat

L'Espanyol ha sumat 1 dels últims 15 punts possibles i la situació enrarida en què es troba l'equip fa que s'hagi passat de mirar cap amunt a mirar cap avall. Després de caure davant l'Eibar, el conjunt blanc-i-blau és cinquè per la cua, tot i que té un marge de 9 punts sobre la zona de descens -amb 15 per disputar- que ha de ser suficient per assegurar la permanència.

"Estem tranquils. Si guanyem diumenge ens allunyem de la zona de baix. Tenim cinc partits al davant i si en guanyem un o dos ja tenim la tranquil·litat necessària" per acabar la temporada sense ensurts, ha dit el central brasiler. "Depenem de nosaltres mateixos i hem d'anar partit a partit. No hem d'estar pendents dels resultats dels altres", ha assegurat.

"No podem tenir por. Tenim ganes i voluntat. Tenim jugadors i l'entrenador amb experiència. Els veterans hem d'ajudar els joves i no tenim por", ha insistit.

Naldo, que encara no ha reaparegut després de lesionar-se, serà precisament una de les incògnites en l'alineació de l'Espanyol per al partit de diumenge contra el Girona, ja que a l'eix de la defensa Mario Hermoso no podrà jugar per sanció i Óscar Duarte està lesionat

Aquest divendres a la tarda, el club blanc-i-blau ha anunciat que Pablo Piatti té una lesió als isquiotibials de grau 1 de la cama dreta i que s'estarà entre deu i quinze dies de baixa pel què segur que es perdrà el duel català contra el Girona i el partit contra la UD Las Palmas.

 

Anar al contingut