Naldo, durant la roda de premsa
Espanyol

Naldo admet que a l'Espanyol li cal una victòria per allunyar-se de la zona baixa

El central brasiler assegura que l'equip està donant el màxim, però els està faltant una mica de fortuna

Actualitzat

La 25a jornada de Lliga començarà divendres amb la visita de l'Espanyol a Riazor per enfrontar-se al Deportivo de la Corunya. L'objectiu dels blanc-i-blaus és tornar al camí de la victòria després de sis partits consecutius sense fer-ho. No serà una empresa fàcil perquè els gallecs estan en llocs de descens i han d'afrontar cada partit com si es tractés d'una final per intentar mantenir la categoria.

El central de l'Espanyol Naldo ha reconegut en roda de premsa després de l'entrenament a la Ciutat Esportiva Dani Jarque que a l'equip blanc-i-blau li cal ja una victòria per començar a allunyar-se de la zona baixa de la classificació.

"Estic content per ser aquí. Quan vaig arribar no vaig jugar bé i sabia que havia de millorar. Ara tinc l'oportunitat d'estar al màxim i donar el millor per a l'Espanyol. El que busco és que l'equip aconsegueixi punts per sortir de la zona baixa de la classificació. El normal seria estar més amunt."

L'únic secret per sortir-ne és el màxim treball i esforç, tot i que Naldo ha admès que també els està faltant una mica de fortuna en alguns partits.

"L'equip sempre està treballant i intentant el millor. Estem donant el màxim però ens falta sort. De vegades jugues malament i guanyes i, altres vegades, jugues bé i perds. Mirarem d'estar sempre bé."

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut