Espanyol

Nakamura i Tamudo s'afegeixen a la baixa de De la Peña per al partit contra el Dépor a Riazor

L'Espanyol ja és a la Corunya, on aquest dissabte juga el partit corresponent a la tercera jornada de Lliga. Tamudo, De la Peña i Nakamura han quedat fora de la convocatòria per problemes físics. Tamudo té molèsties als isquiotibials de la cama dreta, mentre que el capità arrossega problemes musculars. Pel que fa a Nakamura, el japonès no s'ha pogut recuperar a temps de l'esquinç al turmell i tampoc estarà a la disposició de Pochettino per a aquest partit contra el Dépor. Un enfrontament on l'Espanyol busca sumar els primers punts de la temporada i que, per cert, serà el retorn de Joan Verdú a Riazor.

Actualitzat
Raúl Tamudo és baixa per jugar aquest dissabte al camp del Deportivo de la Corunya. Al davanter blanc-i-blau se li han reproduït les molèsties als isquiotibials de la cama dreta i dilluns li faran una ecografia per saber l'abast exacte de la lesió. Tamudo s'afegeix a les baixes, també importants, del japonès Nakamura, que no s'ha recuperat dels problemes al turmell esquerre i a la ja coneguda d'Iván de la Peña.

Per al partit a Riazor, Mauricio Pochettino ha donat una llista de 19 jugadors amb la presència de dos migcampistes del filial, Juanjo i Javi López, un jugador que es mou per la banda dreta. L'equip blanc-i-blau surt aquest migdia cap a la Corunya, en un partit on l'objectiu és sumar els primers punts de la temporada i que serà el retorn de Joan Verdú a la seva antiga casa les tres últimes temporades.

Pochettino: "Ser cuers ara mateix és anecdòtic"

L'entrenador de l'Espanyol, Mauricio Pochettino, ha restat importància al fet que el conjunt blanc-i-blau sigui l'últim classificat i ha assegurat que la feina de l'equip aviat donarà els seus fruits. "És anecdòtic ser cuer després de la segona jornada. Em preocuparia si això passés en la desena, però encara és aviat. Tenim les idees molt clares i estem confiats. Aquesta és la manera que arribin els bons resultats i la feina ha de donar els seus fruits", ha indicat.

Pochettino ha insistit que l'Espanyol ha de seguir apostant pel futbol "de toc i associacions". "És veritat que hem d'imprimir una mica més de velocitat de tres quarts del camp cap endavant, tenir una mica més de profunditat i encert en els metres finals", ha afegit.

Pochettino, que tampoc s'ha lamentat en excés de les baixes, ha acabat afirmant que la recepta per obtenir els tres punts "és jugar millor que el contrari". "Avui dia és impossible sorprendre amb tota la informació que s'utilitza", ha finalitzat.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut