Nadal ha guanyat de manera solvent Dimitrov (EFE)
Tenis

Nadal venç Dimitrov (6-3, 6-4) i s'enfrontarà a Berdych a les semifinals del Torneig de Madrid

El mallorquí ha superat de manera solvent el búlgar. Aquest és el primer partit important que guanya des de Roland Garros de l'any passat. Tomas Berdych que també ha guanyat el seu matx contra Isner, serà el seu rival a semis

Actualitzat

Rafael Nadal s'ha tret la pressió de sobre després de guanyar el búlgar Grigor Dimitrov en el torneig de Madrid. El tenista mallorquí jugarà aquest dissabte el partit de semis, la vuitena de la seva història en aquest torneig, contra el txec Tomas Berdych que ha guanyat el seu matx contra l'americà John Isner per 3-6, 7-6 (7) y 7-6 (1), salvant una bola de partit. 

Nadal s'ha imposat de manera solvent a Dimitrov en dos sets per 6-3 i 6-4 en un matx d'una hora i 47 minuts. Aquest és el primer partit important que guanya des del Roland Garros de l'any passat, que va guanyar a David Ferrer, a Andy Murray i a Novak Djokovic a la final.

"Avui sé que estic a semifinals, gràcies a una victòria davant d'un rival important i demà jugo contra un altre de gran nivell, i estic preparat per patir", explica Nadal, "ja que tots dos jugadors (Isner i Berydych) són molt agressius, i piquen la pilota molt fort. És un altre test per a mi", ha explicat el jugador al final del partit. 

Anar al contingut