Tenis

Nadal torna a derrotar Ferrer i suma el setè títol al Barcelona Open Banc Sabadell (7-6 i 7-5)

Rafa Nadal ha tornat a demostrar que és el rei indiscutible de la terra batuda. El manacorí ha sumat el seu setè títol al Barcelona Open Banc Sabadell en derrotar en una gran final David Ferrer per 7-6 i 7-5. L'alacantí ha tingut contra les cordes Nadal en els dos sets però ha fet massa concessions en els moments clau i no ha pogut aixecar un títol que se li resisteix després de quatre finals disputades, totes davant el mateix botxí.

Actualitzat
David Ferrer era conscient que per plantar cara a Rafa Nadal havia de jugar amb una actitud ofensiva des del primer punt. En la seva cinquena final a la terra batuda barcelonina. L'alacantí ha sortit a la pista central del Reial Club de Tenis de Barcelona disposat a trencar el malefici que el persegueix contra el manacorí. Però un cop més, Ferrer ha topat contra un mur infranquejable. Malgrat avançar-se amb un 2-0 i portar gairebé sempre la iniciativa, Ferrer ha deixat escapar fins a cinc pilotes per guanyar el primer set i la força mental de Nadal li ha permès adjudicar-se una interminable primera mànega al "tie-break" per un contundent 7-1.

Després d'un esforç titànic de més d'hora i mitja, semblava que Nadal encarrilava la victòria en el segon set quan s'ha posat amb 3-1. Amb un "break" al sarró, el balear ho tenia tot de cara per sentenciar la final però lluny d'enfonsar-se, Ferrer ha tornat a treure forces i ha estat capaç de recuperar el servei perdut. Amb 5-4 i servei al seu favor, Ferrer ha tingut una oportunitat immillorable per forçar el tercer set però un cop més, el tenista de Xàvia ha comès massa errors i ha deixat en safata el triomf a un Nadal que no ha perdonat els regals del seu rival per emportar-se el títol per setena vegada.

Granollers i López perden la final de dobles

Els catalans Marcel Granollers i Marc López han perdut la final de dobles, que pràcticament tenien guanyada, en caure davant els polonesos Mariusz Fyrstenberg i Marcin Matkowski, per 2-6 i 7-6(7) i 10-8. La parella espanyola ha guanyat amb facilitat el primer set i fins i tot ha tingut bola de partit amb el 7-6 en el desempat de la segona mànega. No obstant això, els polonesos han capgirat el partit i han aconseguit imposar-se per 10-8 en el 'súper tie-break', en una hora i 58 minuts de joc.


NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut