Rafael Nadal
Nadal tornarà a jugar una final a Abu Dhabi (Reuters)
Tenis

Nadal supera Raonic i jugarà la final d'Abu Dhabi contra Goffin

El manacorí ha tornat a la competició individual amb força i aspira a guanyar el primer títol des de l'or en dobles a Rio

Actualitzat

Rafael Nadal s'ha imposat amb solvència a Milos Raonic (6-1, 3-6 i 6-3) en les semifinals del torneig d'exhibició d'Abu Dhabi i disputarà la final per defensar el títol que va guanyar l'any passat.

La tornada a les pistes li ha provat, al tennista mallorquí. Després d'una victòria fàcil contra Tomas Berdych (6-0 i 6-4) s'ha trobat un rival molt dur en Raonic i ha superat la prova. Ha tornat a mostrar-se contundent, sobretot al principi i al final del matx. A la primera mànega només ha cedit un joc i ha exercit un domini aclaparador. Més endavant ha hagut de patir una mica més i ha cedit el segon set, però s'ha refet en el tercer i ha guanyat amb autoritat.

En la final d'aquest dissabte, Nadal tindrà al davant el belga David Goffin, que s'ha desfet de Jo-Wilfred Tsonga (7-6 i 6-4). Si guanya, serà el quart títol a Abu Dhabi, el segon seguit. L'exnúmero 1 mundial no es proclama vencedor d'un torneig des que es va penjar l'or en dobles a Rio juntament amb Marc López.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut