Tenis

Nadal s'imposa a Jo-Wilfried Tsonga i es classifica per a les semifinals de Miami

Rafa Nadal camina amb pas ferm cap al títol del torneig de Miami. Aquesta matinada, el tenista de Manacor ha superat els quarts de final i ha deixat pel camí Jo-Wilfried Tsonga. El francès no ha tingut opció davant de Nadal, que ha fet un desplegament de bon joc i certifica la seva recuperació definitiva. El mallorquí ha resolt el partit per 6-3 i 6-2 i ja l'espera el seu rival a les semifinals. Serà el tenista favorit de l'afició local, Andy Roddick. El nord-americà s'ha classificat després d'eliminar Nicolás Almagro per un doble 6 a 3.

Actualitzat
Andy Roddick serà el penúltim escull a superar si Rafael Nadal vol guanyar el Masters 1.000 de Miami, un torneig que encara no té a les vitrines. Aquesta matinada, el manacorí ha tornat a ensenyar una part del seu millor tenis i ha superat en una hora i mitja, en dos sets, el francès Jo-Wilfried Tsonga. En el primer set, Tsonga ha estat excel·lent amb el servei, però Nadal, molt centrat, ha estat capaç de contrarestar les envestides del francès i d'endur-se la primera mànega per 6 a 3. En la segona, si fa no fa el mateix. El voluntariós Tsonga ha estat superat en tot moment per un Nadal que l'ha guanyat en cinc de les sis ocasions en què s'han enfrontat, i que vol posar fi a una sequera d'onze mesos sense títols.

En l'altre partit de quarts amb presència espanyola, el murcià Nicolás Almagro ha estat superat amb certa facilitat pel canoner nord-americà Andy Roddick, número 8 del món. Un doble 6 a 3 ha estat el resultat final. Almagro, número 38 mundial, ha volgut fer jugar Roddick al fons de la pista, amb punts llargs i elaborats. El de Nebraska, que no ha perdut cap set en aquest torneig, ha trencat en tres ocasions el servei de l'espanyol.

En dobles, Almagro i Tommy Robredo ja són a semifinals, després d'haver guanyat Feliciano López i Fernando Verdasco en dos sets.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut