Tenis

Nadal s'enfrontarà amb Federer als quarts de final del Masters 1000 de Cincinnati i Robredo cau eliminat

Rafael Nadal continua exhibint el seu millor tenis. Semblen ja oblidats els seus problemes de genolls i el manacorí segueix encadenant victòries una darrere l'altra. L'última ha estat en la tercera ronda del Masters 1000 de Cincinnati, on ha eliminat Grigor Dimitrov en 3 sets: 6-2, 6-7 i 6-2. Nadal s'enfrontarà als quarts de final amb Roger Federer. En canvi, el català Tommy Robredo ha quedat eliminat a mans del txec Thomas Berdych (3-6 i 0-6).

Actualitzat
Rafael Nadal continua exhibint el seu millor tenis. Semblen ja oblidats els seus problemes de genolls i el manacorí segueix encadenant victòries una darrere l'altre. L'última ha estat en la tercera ronda del Masters 1000 de Cincinnati, on ha eliminat Grigor Dimitrov en 3 sets.

El primer set ha estat fàcil per a Nadal, i s'ha imposat per un clar 6-2, però el búlgar, conegut amb el nom de "Baby Federer", ha donat senyals de vida en el segon, que ha guanyat en el "tie-brak" i ha empatat el partit. Però en el tercer set, Nadal ha tornat a ser demolidor des del fons de la pista i, amb el seu gran servei, ha decidit el partit amb un altre clar 6-2. Ara, el rival del mallorquí als quarts de final serà Roger Federer, que ha hagut de remuntar un set en contra contra l'alemany Tommy Haas.

Robredo, sense opció

En l'altre partit de la jornada, Tommy Robredo ha caigut eliminat a mans de Thomas Berdych. El català no ha tingut cap opció i ha estat escombrat de la pista per un inapel·lable 3-6 i 0-6.
Anar al contingut