Tenis

Nadal, primer tenista a confirmar la seva presència en el Barcelona Open

El mallorquí participarà per tretzena vegada a les pistes del Club de Tenis Barcelona, en un torneig que ha guanyat en nou edicions

Nadal, aixecant el trofeu en l'última edició del Comte de Godó (Reuters)

Segons ha confirmat l'organització del torneig de tenis Comte de Godó, Rafael Nadal no faltarà a la cita i un any més serà al Barcelona Open Banc Sabadell, que se celebrarà a les pistes del Club de Tenis Barcelona del 20 al 30 d'abril del 2017. El mallorquí és el primer tenista que anuncia la seva assistència en el Masters 500 de casa nostra.

Nadal és el jugador que més vegades ha guanyat el torneig barceloní, amb un total de nou edicions. El tenista de 30 anys s'ha mostrat satisfet per participar-hi per tretzena vegada. "M'agrada tornar a casa, és un torneig molt especial per a mi", ha expressat el jugador. El mallorquí, que tanca el 2016 com a número 9 del rànquing ATP, provarà de revalidar un títol que va recuperar aquest any superant Kei Nishikori, campió de les dues edicions anteriors. L'organització del torneig, per la seva banda, mirarà de completar el millor cartell possible.