Tenis

Nadal passa ronda sense problemes a Roland Garros i Robredo ja és a vuitens

Rafael Nadal, segon favorit i defensor del títol, no ha tingut cap problema per imposar-se al nord-americà d'origen coreà Kevin Kim, per 6-2, 6-1 i 6-4, i classificar-se així per a la tercera ronda del torneig de Roland Garros. Nadal ha sumat la seva 55a victòria consecutiva sobre terra batuda, i s'enfrontarà en tercera ronda amb el francès Paul Henri Mathieu. També han passat ronda Tommy Robredo i David Ferrer, mentre que han quedat eliminats Juan Carlos Ferrero, Carles Moyà, Nicolás Almagro, Albert Montañès i Fernando Verdasco.

Actualitzat

La pluja de dijous no ha impedit a Rafael Nadal continuar sumant. En el partit ajornat contra el nord-americà Kevin Kim, el de Manacor ha seguit augmentant el rècord de victòries consecutives, i ara ja són 55 les que acumula sobre terra batuda. Nadal ha resolt amb comoditat el partit en tres sets, per 6-2, 6-1 i 6-4. En el pròxim enfrontament, el cap de sèrie número 2 jugarà amb el francès Paul-Henri Mathieu, situat en el lloc 29 de la llista de favorits, i tindrà l'opció de celebrar el seu vintè aniversari amb un altre triomf.

Tommy Robredo i David Ferrer també han passat ronda, cosa que no ha fet Juan Carlos Ferrero. El d'Ontinyent ha caigut davant d'un altre exguanyador de Roland Garros, l'argentí Gastón Gaudio. Ha estat un partit intens, amb un marcador que ho diu tot: 7-5, 7-5 i 7-6. Tampoc han passat ronda Carles Moyà, Nicolás Almagro, Albert Montañès ni Fernando Verdasco.

En la categoria femenina, Anabel Medina s'ha convertit en l'única tenista espanyola supervivent del torneig, en vèncer Kaia Kanepi per 6-3, 4-6 i 6-0, en 90 minuts. Medina s'enfrontarà en la tercera ronda amb la belga Kim Clijsters, que s'ha imposat a Conchita Martínez Granados per 6-0 i 6-3.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut