Tenis

Nadal passa revisió mèdica a Barcelona i seguirà un tractament conservador a base d'antibiòtics

Rafa Nadal ha passat aquest dijous consulta mèdica a Barcelona per saber l'abast del principi d'apendicitis i, de moment, continuarà amb un tractament conservador a base d'antibiòtics abans de prendre una decisió definitiva respecte a una futura intervenció quirúrgica.

Actualitzat

24 hores després de ser eliminat al Masters 1000 de Xangai, Rafa Nadal ha passat aquest dijous consulta mèdica a Barcelona per saber l'abast del principi d'apendicitis que està minvant el seu rendiment. Després de passar una revisió mèdica amb el cirurgià Segura Movellán, Nadal ha tornat cap a casa seva a Manacor i, de moment, continuarà amb un tractament conservador a base d'antibiòtics abans de prendre una decisió definitiva respecte a una futura intervenció quirúrgica.

Després d'una exploració clínica i la realització d'unes proves analítiques i un TAC abdominal amb contrast, s'ha confirmat l'existència d'"un quadre apendicular. Des d'aleshores, Nadal ha seguit clínicament "una evolució satisfactòria i actualment es troba asimptomàtic". Per tot això, els metges han decidit mantenir el tractament durant quatre o cinc dies més i, en funció de la seva evolució, es prendran les decisions terapèutiques oportunes.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut