Tenis

Nadal, Murray i Ferrer ja són als 4ts del Barcelona Open Banc Sabadell; Ramos i Montañés, eliminats

Rafa Nadal fa via al Barcelona Open Banc Sabadell i ja és als 4ts del torneig en vèncer el colombià Farah en dos sets, per 6-2 i 6-3. El serbi Tipsarevic és el pròxim rival del balear. Andy Murray, 2n cap de sèrie, també continua amb pas ferm. L'escocès, que s'ha desfet del colombià Giraldo, jugarà contra Raonic, botxí d'Almagro. Pel que fa als catalans, Albert Ramos ha quedat eliminat en perdre contra el japonès Nishikori mentre que Albert Montañés no ha pogut plantar cara a David Ferrer.

Actualitzat
El mataroní ha venut cara la seva derrota i ha obligat el japonès ha suar el triomf. Després de més de dues hores de partit, Albert Ramos ha acabat cedint en dos sets per 6-7 i 3-6. Pel que fa a Albert Montañés, el rapitenc no ha estat rival per a David Ferrer. El de Xàbia, 3r cap de sèrie al Godó, ha guanyat per un contundent 6-0 i 6-2.

Continua endavant Feliciano López, que ha derrotat el finlandès Nieminen en un partit còmode per 6-3 i 6-1. També Fernando Verdasco, que ha superat el sud-africà Anderson per un doble 6-4.

Aquest és el quadre dels quarts de final del Barcelona Open Banc Sabadell:

Nadal-Tipsarevic
Verdasco-Nishikori
Feliciano-Ferrer
Raonic-Murray
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut