Rafael Nadal a Xangai (Reuters)
Tenis

Nadal jugarà la final del Masters 1000 de Xangai contra Roger Federer, en un duel entre els dos primers del rànquing ATP

El manacorí tornarà a jugar una final una setmana després de guanyar a Pequín

Actualitzat

Diumenge passat, Rafael Nadal aixecava el títol a Pequín. Ara, una setmana després, el tenista mallorquí té l'opció d'aixecar el Masters 1000 de Xangai després de vèncer en semifinals el croat Cilic, cinquè en el rànquing mundial ATP, per 7-5 i 7-6 (3) en 2 hores 11 minuts de tenis total.

Nadal ha ofert una nova exhibició i ha guanyat amb autoritat, i ja suma 16 partits consecutius amb victòria, que li ha permès entrar a la desena final de la temporada, on perseguirà el primer triomf en el Masters 1000 de Xangai. Aquest podria ser el setè trofeu d'una temporada de somni, i el 76 de la seva carrera.

El rival del manacorí a la final del Masters 1000 serà el suís Roger Federer. El número 2 del món ha superat l'argentí Juan Martín del Potro, dubte fins a última hora per un cop al canell esquerre, en tres sets (3-6, 6-3, 6-3). El torneig tindrà la millor final possible, un duel entre els dos primers tenistes del rànquing de l'ATP.

Anar al contingut