Nadal no ha trobat rival a la Davis. (Foto: EFE)
Tenis

Nadal i Verdasco fan avançar Espanya en la Copa Davis davant Ucraïna

Rafael Nadal ha atropellat Serguei Stakhovski per 6-0, 6-0 i 6-4 en només una hora i 42 minuts per aconseguir el segon punt d'Espanya en la primera jornada de l'eliminatòria per la permanència del Grup Mundial que es disputa a la Caja Mágica de Madrid. Abans, Fernando Verdasco s'havia imposat a l'ucraïnès Alexander Dolgopolov, per 3-6, 6-4, 6-4 i 6-2.

Actualitzat
Rafael Nadal ha atropellat Serguei Stakhovski per 6-0, 6-0 i 6-4 en només una hora i 42 minuts per aconseguir el segon punt d'Espanya en la primera jornada de l'eliminatòria por la permanència del Grup Mundial que es disputa a la Caja Mágica de Madrid.

Stakhovski és el 92è tenista del món i aquest any havia aconseguit eliminar Roger Federer en la primera ronda de Wimbledon, però no ha estat rival per a l'actual número 2 i recent campió de l'Open dels Estats Units. Ho ha intentat tot --deixades, cops potents, pujades a la xarxa-- i ha fracassat cada vegada abans de poder guanyar el primer joc del tercer set. Fins aleshores, Nadal li havia inflingit un 12 a 0 en jocs.

El manacorí tornava a l'equip espanyol després de la final de Sevilla del 2011 contra l'Argentina i no li podia haver anat millor. Ha estat una de les victòries més fàcils i ràpides en les 17 eliminatòries de Davis que ha jugat fins ara i, a més, li ha permès mantenir-se invicte en terra batuda en la competició.

Abans d'aquest partit, Fernando Verdasco s'ha imposat a l'ucraïnès Alexander Dolgopolov, per 3-6, 6-4, 6-4 i 6-2 en dues hores i 33 minuts, per encarrilar una jornada molt plàcida per a l'equip que dirigeix Àlex Corretja.

Dissabte es juga el partit de dobles, en el qual Corretja ha designat Marc López i el mateix Nadal per enfrontar-se a la parella que formaran Denys Moltxanov i Vladislav Manafov. La decisió deixa fora Tommy Robredo, que fins a última hora havia estat el favorit per acompanyar López.
Anar al contingut