Tenis

Nadal i Verdasco es trobaran a quarts, mentre que Feliciano, Ferrer i Robredo s'acomiaden de l'Open dels Estats Units

Rafa Nadal s'ha classificat per als quarts de final de l'Open dels Estats Units, després de superar el seu compatriota Feliciano López, per 6-3, 6-4 i 6-4. El número 1 del món se les haurà ara amb Fernando Verdasco, que ha sortit victoriós del seu duel davant David Ferrer, després d'una èpica remuntada en un partit a cinc sets (5-7, 6-7, 6-3, 6-3 i 7-6). Tommy Robredo per la seva banda, ha dit adéu al torneig en caure contra el rus Mikhaïl Iuzhni en quatre sets, després de tres hores i cinc minuts de joc (7-5, 6-2, 4-6 i 6-4).

Actualitzat
Tommy Robredo ha dit adéu a l'Open dels Estats Units de tenis, en perdre contra el rus Mikhaïl Iuzhni. L'olotí no ha començat bé i ha cedit els dos primers sets, per 7 a 5 i 6 a 2. En el tercer, però, s'ha refet, i ha aconseguit la victòria per 6 a 4. Però Robredo continua sense superar la maledicció dels vuitens de final, i un any més s'ha quedat aquí, després de cedir en el quart set per 6 a 4. Un únic trencament de servei li ha servit a Iuzhni per guanyar el set i el partit i classificar-se per als quarts de final, que disputarà contra Wawrinka.

Molt més intens ha estat el duel Verdasco-Ferrer, amb victòria per al madrileny, per 5-7, 6-7 (8), 6-3, 6-3 i 7-6 (4). Verdasco ha estat capaç d'aixecar dos sets en contra al tenista de Xàbia, per imposar-se al final després de 4 hores i 23 minuts i un total de cinc sets jugats. El rival del madrileny serà Rafa Nadal, que s'ha desfet de Feliciano López.

Nadal, contundent

El cap de sèrie del torneig segueix amb el seu particular idil·li amb el servei en el torneig novaiorquès. Avui ha signat nou serveis directes, només un menys que Feliciano, i a més no ha perdut un sol joc al servei. Nadal ha començat decidit a posar terra pel mig des del principi i ho ha aconseguit trencant en blanc el primer servei de Feliciano i col·locant-se amb un 3-0 de sortida. No obstant això, el de Toledo ha entrat en el joc a poc a poc i ha disposat d'un 15-40 en el cinquè joc que no ha aprofitat i aquí s'han acabat les seves opcions, ja que Rafa ha mantingut l'alt nivell exhibit en aquest torneig amb el seu servei i s'ha apuntat el primer set.

En el segon, Feli ha intentat seleccionar millor les seves pujades a la xarxa i ha mantingut més el joc des del fons de la pista, des d'on ha ofert més resistència de l'esperada, encara que el partit sempre ha estat controlat per un Nadal cada vegada més segur en el seu joc, a qui n'ha tingut prou amb un "break" en el cinquè joc per posar-se dos sets a zero. En el tercer set, Feli ha resistit amb el seu servei, malgrat que Nadal ha gaudit de quatre boles de "break", però en el novè joc el balear ja no ha deixat escapar més ocasions i, després de trencar el servei de Feliciano, ha tancat el set amb el seu servei en 2 hores i 8 minuts.

Anar al contingut