Rafael Nadal està imparable.
Tenis

Nadal i Djokovic passen a les semifinals de Montecarlo

Rafael Nadal, que busca el seu novè títol consecutiu al Principat, s'ha classificat per disputar les semifinals de Montecarlo després d'imposar-se al búlgar Dimitrov per 6-2, 2-6 i 6-4. El mallorquí lluitarà per arribar a la final amb el francès Tsonga, que ha superat el suïs Wawrinka 2-6, 6-3 i 6-4. Djokovic també jugarà les semifinals després de superar el finlandés Nieminen.

Actualitzat

Rafael Nadal, que busca el seu novè títol consecutiu al Principat, s'ha classificat per disputar les semifinals de Montecarlo després d'imposar-se al búlgar Dimitrov per 6-2, 2-6 i 6-4. El mallorquí lluitarà per arribar a la final amb el francès Tsonga, que ha superat el suïs Wawrinka 2-6, 6-3 i 6-4. Djokovic també jugarà les semifinals després de superar el finlandés Nieminen (6-4 i 6-3).

Nadal no ha donat cap opció a Dimitrov en el primer set que ha acabat per 6 a 2, però en el segon ha cedit el seu servei en el sisè joc (4-2) i ha estat incapaç de recuperar-lo. Amb 5 a 2 ha salvat dues pilotes de set, però la tercera ha acabat a la xarxa, perdent el primer set a Montecarlo des de les semifinals de 2011 davant Andy Murray. En el set de desempat, tant Nadal com Dimitrov han mantingut el seu servei fins el 4-4, però en el novè, el mallorquí ha dirigit llargues pilotades al rival aconseguint l'avantatge. En el joc següent, Nadal ha segellat el triomf en la segona pilota de partit, amb un servei directe.

Djokovic s'enfrontarà a Fognini


El serbi Novak Djokovic ha fet valer els punts clau de partit per imposar-se al finlandès Jarkko Niemien per 6-4 i 6-3. Djokovic, que l'any passat es va haver de conformar amb ser finalista de la competició després de perdre davant Nadal, no s'ha ressentit avui de la lesió al genoll que arrossega des de les semifinals de la Copa Davis davant Estats Units.

Nieminen ha començat el partit amb una seguretat que ha sorprès el serbi fins el punt de trencar el primer servei i posar-se 2-0 al marcador. Tot i això, Djokovic ha aconseguit trencar el servei i posar l'igualada en el marcador fins el 4-4, acabant certificant la primera pilota de "break" de la qual ha disposat i aconseguint posar-se per davant en el moment clau del set. Djokovic ha tancat el primer joc amb un 6-4 que li ha permès començar el segon parcial trencant el servei del finlandès en dues ocasions i aconseguint un 3-0 que li posava el partit de cares. Djokovic finalment ha tancat el partit en la primera bola de partit que ha tingut.

El serbi s'enfrontarà a l'italià Fabio Fognini, la sorpresa de la jornada després de vèncer el francès Richard Gasquet per 7-6 i 6-2.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut