Tenis

Nadal i Djokovic disputaran el seu enèsim duel en la final del Torneig Masters 1000 de Montecarlo

Rafael Nadal disputarà la final del tercer Masters 1000 de l'any, el de Montecarlo, en derrotar en dos sets el francès Gilles Simon (6-3 i 6-4). El de Manacor disputarà la seva vuitena final consecutiva d'aquest torneig, on ja acumula set títols. Per la seva banda, el tenista serbi i número 1 del món, Novak Djokovic, ha arribat a la final després de vèncer en tres sets el txec Tomas Berdych (4-6, 6-3, 6-2). Serà la vuitena final que juguin dos dels grans dominadors del tenis mundial.

Actualitzat
Rafael Nadal, heptacampió d'aquest torneig, ha guanyat Gilles Simon en una hora i cinquanta minuts. En el primer set el francès Simon ha aguantat el joc de Nadal, i amb 3 a 3 al marcador fins i tot ha disposat d'un 15 a 40 per trencar el servei del manacorí. Nadal ha mantingut el seu servei i ha encadenat tres jocs consecutius per emportar-se la primera mànega. Nadal ha anat al davant en el marcador al llarg de tot el segon set i no ha deixat passar l'oportunitat de tornar a reviure un nou apassionant duel amb Novak Djokovic.

Per la seva banda, la parella Marcel Granollers i Marc López han caigut a les semifinals del torneig de dobles davant Bob i Mike Bryan (6-4, 7-6).

El quadre del Torneig Comte de Godó, decidit

Aquest dissabte al migdia s'ha fet el sorteig de la primera ronda del Torneig Barcelona Open Banc Sabadell que comença aquest dilluns. Precisament, Rafael Nadal, primer cap de sèrie, s'enfrontarà al vencedor del duel entre Guillermo García López i el belga Olivier Rochus. Nadal ha evitat en el seu costat del quadre l'últim finalista, l'alacantí David Ferrer, i l'escocès Andy Murray, cap de sèrie número dos. El Godó reunirà cinc dels deu millors tenistes del món; a part de Nadal, Ferrer i Murray, també hi jugaran el txec Tomas Berdych (7) i el serbi Janko Tipsarevic (8).
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut