Tenis

Nadal i Djokovic avancen amb pas ferm a Miami i es classifiquen per als quarts de final

Els favorits avancen sense problemes al torneig de tenis de Miami. Tant Rafa Nadal com Novak Djokovic no han hagut de suar gaire per classificar-se per als quarts de final del segon Masters 1000 de la temporada. El mallorquí s'ha desfet, en només 59 minuts de partit, de l'ucraïnès Alexander Dolgopolov, amb un resultat de 6-1 i 6-2. En el proper partit es trobarà el txec Tomas Berdych. Per la seva banda, Novak Djokovic ha eliminat el seu compatriota Viktor Troicki, per 6-3 i 6-2, i ara s'enfrontarà al sud-africà Kevin Anderson.

Actualitzat
Nadal, primer cap de sèrie, no ha patit gens per doblegar Dolgopolov, que s'havia desfet del francès Jo Wilfried Tsonga, en el partit suspès per la pluja. L'ucranià ho ha intentat, però en només 24 minuts, Nadal ja havia aconseguit el primer set. Així, el segon ha estat un tràmit del qual Dolgopolv ha intentar sortir el més dignament possible. Rafael Nadal s'enfrontarà en quarts al txec Tomas Berdych, que a vuitens de final va vèncer l'alemany Florian Mayer per 6-3, 2-6 i 7-6 (4).

El serbi Novak Djokovic, segon favorit, s'ha apuntat també a la moda de solucionar els seus compromisos per la via ràpida, i s'ha classificat per a quarts després de derrotar el seu company de Davis Viktor Troicki, per 6-3 i 6-2 en una hora i 23 minuts. Djokovic duu un torneig impecable, ja que no ha cedit encara ni un set i les seves victòries han estat sempre contundents. El serbi es manté invicte en 23 duels des del desembre passat, quan va disputar la final de la Copa Davis. Posteriorment va guanyar els títols d'Austràlia, Dubai i Indian Wells. El seu proper rival ara a Miami serà el sud-africà Kevin Anderson, que s'ha imposat al nord-americà John Isner per 6-3 i 7-6 (4).


NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut