Nadal s'ha proclamat campió a Madrid per tercera vegada. (Foto: EFE)
Tenis

Nadal escombra Wawrinka i s'adjudica el Masters 1000 de Madrid per tercera vegada (6-2 i 6-4)

Rafa Nadal ha guanyat per tercera vegada el torneig de Madrid en derrotar en la final el suís Stanislas Wawrinka, per 6-2 i 6-4 en només 71 minuts de partit. Amb aquesta victòria Nadal ha sumat el títol 40 de la seva carrera sobre terra batuda i el 55 de seu palmarès.

Actualitzat
Rafa Nadal ha guanyat per tercera vegada el torneig de Madrid en derrotar a la final el suís Stanislas Wawrinka, per 6-2 i 6-4 en només 71 minuts de partit. Amb aquesta victòria Nadal ha sumat el títol 40 de la seva carrera sobre terra batuda i el 55 de seu palmarès.

En la seva setena final consecutiva des que va tornar al circuit el mes de febrer passat i la quarta en cinc anys a Madrid, el balear ha guanyat el cinquè torneig de la temporada, i s'ha situat com a líder de victòries en el que va de curs al circuit ATP amb 31, una més que el seu compatriota David Ferrer.

Wawrinka, que venia de guanyar l'Open de Portugal i que a Madrid ha eliminat dos caps de sèrie com el txec Tomas Berdych i el francès Jo-Wilfried Tsonga, no ha tingut cap opció de plantar cara a un Nadal molt superior. Tot i la derrota a Madrid, el suís, que es troba en un gran moment de forma, farà un salt fins al desè lloc del rànquing mundial.
Anar al contingut