Nadal celebra la seva victòria contra Murray (Reuters)
Tenis

Nadal escombra Murray i suma la segona victòria consecutiva al Masters de Londres

El manacorí s'ha imposat amb contundència al número dos del rànquing mundial per 6-4 i 6-1 i ja és a les semifinals de l'últim torneig de la temporada després del triomf de Wawrinka contra David Ferrer (7-5 i 6-2)

David CarballoActualitzat

La millor versió de Rafa Nadal ha tornat al Masters de Londres. Després de debutar amb un convicent triomf davant el suís Stanislas Wawrinka, el manacorí ha confirmat les bones sensacions de l'estrena i ha sumat la segona victòria consecutiva contra Andy Murray per 6-4 i 6-1. 

Nadal ha fet un joc molt consistent i ha passat per sobre d'un Murray molt erràtic. Després d'un primer parcial igualat, en el segon el balear ha posat la directa i s'ha imposat amb contundència en una hora i 31 minuts de joc. Amb aquesta victòria, Nadal posa un peu i mig a les semifinals del Masters a l'espera del resultat de l'altre partit del grup entre Wawrinka i David Ferrer. 

Nadal, que només ha cedit 10 jocs en dos partits, s'ha assegurat el bitllet per a les semifinals i com a primer de grup després de la victòria de Wawrinka contra Ferrer en dos sets per 7-5 i 6-2. 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut