Tenis

Nadal es retira del torneig de Sydney per una lesió a l'abductor dret

Rafael Nadal, primer favorit, ha estat eliminat per l'australià Chris Guccione a la primera ronda del torneig de Sydney després de retirar-se quan perdia per 6-5 en el primer set a causa d'una lesió a l'abductor dret. Fins al moment que Nadal ha decidit retirar-se el partit estava igualat, amb els dos jugadors mantenint els seus serveis. D'altra banda, el també mallorquí Carles Moyà ha passat a la segona ronda del torneig en imposar-se per 7-6 (4), 4-6, 7-6 (6) a l'australià Luke Bourgeois.

Actualitzat

Immediatament després que Guccione guanyés el setè joc per posar-se amb un avantatge de 4-3, Nadal ha demanat l'assistència del fisioterapeuta del torneig, i després d'uns quants minuts de massatges ha tornat a la pista per mantenir el seu servei i igualar el marcador amb el 4-4. Guccione es disposava a servir per tancar aquest set quan Nadal ha decidit, després de ser revisat per segona vegada, que era millor no continuar per evitar posar en perill la seva actuació a l'Open d'Austràlia, que comença la setmana que ve a Melbourne.

Moyà supera ronda

Per la seva banda, Carles Moyà ha avançat a la segona ronda de l'Internacional de Sydney després de guanyar per 7-6 (4), 4-6, 7-6 (6), en 1 hora i 24 minuts, l'australià Luke Bourgeois. Moyà haurà d'enfrontar-se ara al seu compatriota Fernando Verdasco, que s'ha desfet del francès Sébastien Grosjean. En el partit d'avui Moyà ha mostrat la seva agressivitat i el seu poderós servei. Bourgeois, número 350 del món, ha convertit setze serveis de primera durant el partit.

Anar al contingut