Tenis

Nadal elimina Muller i s'enfrontarà amb Del Potro als vuitens de final de Wimbledon (7-6, 7-6, 6-0)

Rafael Nadal ja es troba als vuitens de final de Wimbledon després d'eliminar aquest dissabte Gilles Muller per 7-6, 7-6 i 6-0. El partit, suspès divendres per culpa de la pluja i amb un 7-6 favorable al manacorí, s'ha reprès amb un Nadal decidit a enllestir l'enfrontament per la via ràpida. El balear ha dominat des de l'inici i ha sentenciat amb un altre 7-6 i un contundent 6-0. Ara, Nadal es veurà les cares amb Juan Martín del Potro, que ha derrotat Gilles Simon per un ajustat 7-6, 7-6 i 7-5. Tampoc ha tingut problemes per passar ronda Roger Federer, que s'ha desfet de l'argentí David Nalbandian (6-4, 6-2 i 6-4). David Ferrer i Novak Djokovic també jugaran els vuitens de final en desfer-se de Karol Beck i Marcos Baghdatis, respectivament.

Actualitzat
David Ferrer i Novak Djojkovic també jugaran els vuitens

En categoria masculina, Tomás Berdych, finalista l'any passat, s'ha desfet fàcilment d'Alex Bogomolov per 6-2, 6-4 i 6-3. David Ferrer ha derrotat l'eslovac Karol Beck en tres sets (6-4, 6-3 i 6-3) i d'aquesta manera accedeix per tercera vegada en la seva carrera als vuitens de final de Wimblendon. Després de dues hores i tres minuts, Ferrer s'enfrontarà en aquesta quarta ronda al francès Jo-Wilfried Tsonga, que ha eliminat el xilè Fernando González (6-3, 6-4 i 6-3). Molt concentrat, Ferrer ha lligat el partit des del començament i així pot encarar la setmana decisiva a l'All England Club el més fresc possible. Per la seva banda, Novak Djokovic ha hagut de suar de valent per derrotar Marcos Baghdatis.

Almagro, eliminat

Qui, en canvi, s'ha hagut d'acomiadar abans d'hora de l'All England Club és Nicolás Almagro. L'espanyol ha caigut enfront Mihail Youzhny per 4-6, 6-3, 7-6 i 6-3. I un altre que també ha caigut eliminat és Robin Soderling. El suec no ha pogut evitar la derrota davant el jove Bernard Tomic per un contundent 6-1, 6-4 i 7-5.
 
Xarapova i Wozniacki no fallen

En d'altres duels de la jornada, Maria Xarapova s'ha imposat a Klara Zakopalova per 6-2 i 6-3 i Caroline Wozniacki ha fet el mateix davant de Jarmila Gajdosova per 6-3 i 6-2. També Serena Williams ha passat ronda en derrotar la russa Maria Kirilenko (6-3 i 6-2). En canvi, la finalista d'aquest any a Roland Garros, la italiana Francesca Schiavone ha perdut amb l'austríaca Tamira Paszec en un agònic duel (3-6, 6-4 i 11-9).


NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut