Novak Djokovic s'ha imposat amb total facilitat a Robert Bautista Agut (EFE)
Tenis

Nadal, Djokovic, Berdych, Murray i Nishikori es classifiquen per als quarts de final de l'Open de Madrid

Jornada sense sorpreses a l'Open de Madrid, tots els favorits han fet la feina després que Nadal s'hagi imposat al nord-americà Sam Querrey per 6-4 i 6-2

Actualitzat

L'Open de Madrid continua en marxa i, de mica en mica, van caient eliminats els tenistes més modestos i només queden els de més renom, jornada complicada per als espanyols, especialment per a Robert Bautista Agut, que tenia un dels ossos més durs de rosegar, ni més ni menys que el número u del món, Novak Djokovic. El serbi ha mantingut un ritme aclaparador de joc i ha acabat d'esvair tots els fantasmes que van aparèixer després de la prematura eliminació a Mònaco davant del desconegut Jiri Vesely. A Madrid, ja encadena dues còmodes victòries, la darrera, davant de Bautista en un partit que amb prou feines ha arribat a durar una hora, dos sets (6-2 i 6-1), cap concessió i cap a quarts de final.

Thomas Berdych ho tingut una mica és complicat per superar David Ferrer, el xabienc ha presentat una ferma oposició i ha lluitat totes les pilotes fins al darrer segon, tot el partit ha anat a remolc del txec i a cop de patiment ha anat responent joc rere joc, però finalment el partit ha acabat amb l'eliminació de Ferrer, dues hores de combat i un ajustat 7-6 i 7-5.

A part de Djokovic, els altres grans favorits, de moment han fet la feina, Andy Murray que s'ha topat amb més resistència de la que esperava per part de Gilles Simon, però finalment la tècnica de l'escocès s'ha imposat a la rauxa del francès, 6-4 i 6-2. Kei Nishikori, per la seva banda, ha resolt en poc més d'una hora i mitja l'enfrontament davant de Richard Gasquet, 6-4 i 7-5.

En l'últim partit de la jornada, Rafa Nadal també s'ha classificat per als quarts de final després de derrotar el nord-americà Sam Querrey per 6-4 i 6-2 i el seu pròxim rival serà el portuguès Joao Sousa.

Anar al contingut