Nadal ha arribat a les semifinals de Montecarlo gairebé sense despentinar-se (Reuters)
Tenis

Nadal derrota Thiem per la via ràpida (6-0 i 6-2) i ja és a semifinals de Montecarlo

El partit entre Nadal i Thiem havia estat considerat una final anticipada del Masters 1000 de Montecarlo. Tot i la seva qualitat, l'austríac no ha estat rival per al manacorí

Rafa Nadal ha començat el partit amb un joc en blanc i ha liquidat el primer set amb un rotund 6-0. Thiem ha donat pocs senyals de vida durant el monòleg del manacorí, que estava disposat a arribar a les semifinals de Montecarlo per la via ràpida. De fet, l'enfrontament s'ha acabat convertint en una autèntica tortura per a Thiem, que s'havia enfrontat a Nadal en set ocasions i només l'havia pogut superar en dues.

El segon set ha tingut una miqueta més d'història (6-2). Thiem ha aconseguit un parell de jocs que li han servit per maquillar una mica el marcador. En aquesta segona part de l'enfrontament, l'austríac ha millorat lleugerament el servei, però no ha pogut en cap moment contrarestar la potència i l'encert de Nadal. El partit ha durat uns 68 minuts. Grigor Dimitrov serà el rival del de Manacor en semifinals.

L'any passat, Thiem i Nadal s'havien vist les cares en les finals del Godó i del Mutua Madrid Open. En les dues ocasions, la victòria va ser per a Nadal, que es va imposar amb menys resistència a Barcelona que a Madrid.