Tenis

Nadal continua amb pas ferm a l'Open d'Austràlia i es classifica per a la tercera ronda

Rafa Nadal continua amb pas ferm a l'Open d'Austràlia. El manacorí ha superat sense problemes l'eslovac Lukas Lacko, número 75 del món, amb un triple 6-2, i es col·loca així en tercera ronda de l'Open d'Austràlia. En una jornada en què el sol i les bones temperatures han tornat a Melbourne Park, el defensor del títol ha assolit la seva segona victòria aquest any i es manté sense cedir un set. El seu pròxim adversari sortirà del duel entre l'alemany Philipp Kohlschreiber i l'australià Wayne Odesnik. També ha passat ronda Feliciano López, que s'ha desfet de l'alemany Rainer Schuettler, per 6-3, 2-6, 6-3 i 6-2.

Nadal no ha volgut sorpreses i amb un joc molt segur s'ha col·locat ràpidament amb 5-0. Aquesta bretxa oberta de forma fulgurant ha marcat ja el desenvolupament del partit davant un rival, de 22 anys, que fins a la seva victòria sobre l'argentí Leonardo Mayer el dilluns no havia guanyat cap partit en un Grand Slam.

Sense gaire oposició, jugant amb calor com a ell li agrada, Nadal no ha cedit, mentre que Lacko s'ha vist desbordat i ha acabat amb 53 errors no forçats i perdent el seu servei en set ocasions. La diferència de nivell s'ha fet palès des del primer moment, i semblava fins i tot que Nadal aprofitava l'ocasió per assajar jugades i cops. En una hora i 53 minuts, el de Manacor va solucionar el partit.