Tenis

Nadal busca regnar novament a l'All England Club davant el sorprenent Berdych

Nadal espera aconseguir el seu segon Wimbledon en la seva quarta final del prestigiós torneig londinenc. Nadal i Berdych es veuran les cares avui a la central de Wimbledon. El manacorí intentarà guanyar el seu vuitè Grand Slam, mentre que el seu rival, de 24 anys, es voldrà estrenar. Tots dos s'han enfrontat en deu ocasions, de les quals Nadal n'ha guanyat set. Serà la primera vegada en set anys que la final no la juga Federer, que va ser eliminat precisament per Berdych. El partit es disputa a les tres de la tarda a l'emblemàtica pista de "la catedral" londinenca.

Actualitzat
L'única preocupació de Rafa Nadal sembla que és l'estat dels seus genolls. El manacorí ja es va perdre l'edició de l'any passat precisament per aquests problemes. Enguany ha hagut de ser atès enmig de més d'un partit. Nadal, però, confia que els genolls li aguantin avui igual de bé. Ahir es va entrenar per preparar el partit, i després va declarar als mitjans de comunicació: "Si es guanya, per mi serà una mica impressionant, és molt més que un somni tornar a guanyar aquí, a Londres, a Wimbledon, però si es perd, crec que he fet tot el que havia de fer per ser on sóc i estic orgullós de tot". Nadal considera Wimbledon un dels tornejos més complicats, i segurament un torneig on mai se sap com s'hi arriba realment.

Berdych, sorprenent finalista

El tenista txec intentar emular el seu compatriota Ivan Lendl i guanyar el torneig. És l'actual tretzè jugador del món i s'ha plantat a la final després de derrotar rivals tan difícils com Federer o Djokovic. Berdych va sobrat de confiança i el seu canvi d'actitud el fa encadenar cops letals. Dels deu enfrontaments previs entre els dos jugadors, Berdych només n'ha guanyat tres. El botxí de Federer s'aferra a aquestes victòries per aconseguir el que seria el seu primer Grand Slam.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut